on Thursday, January 25, 2018
Ada sekali tu, tahun lepas, Sue penah tulis kat FB Sue suka sangat Lip Matte Nyx shade Istanbul. Dalam post tu, Sue tanya jugak lipstick lain yang best. Sue bukan lah sejenis yang make up setiap hari. Bila rasa nak uplift mood baru Sue berbedak berlipstick bagai. Selalunya Sue pakai toner atau moisturizer je. Yerr.. Bedak pon tak pakai.


on Monday, January 22, 2018
Bagi memastikan balmTasneem Naturel memberikan kesan yang positif, kena pastikan balm disapu dengan cara yang betul dan di tempat yang betul. Di bawah ni Sue share cara sapu balm Tasneem Naturel.



on Sunday, January 21, 2018
Sebelum beli apa-apa produk Sue mesti make sure kandungan produk tu dulu. Mesti la nak tau kan apa lah yang dimasukkan dalam produk tu sampaikan berkesan sangat. Sama jugak la kesnya dengan balm Tasneem Naturel ni. Kena ambil tau kandungan balm Tasneem Naturel.


on Saturday, January 20, 2018
Alhamdulillah.. Finally!
Lama jugak fikir ni nak sign up sebagai agen Tasneem Naturel ni. Memandangkan modal nak start sebagai agen ni rendah je, so Sue decide daftar je la.

Betul ke modal agen Tasneem Naturel rendah je? Tak caya?
Meh baca dulu kenapa Sue jadi agen Tasneem Naturel.


on Saturday, April 12, 2014
Kerja-kerja meng'iron' baju adalah salah satu kerja rumah yang banyak mengambil masa saya dan yang paling saya tak suka. Terutama sekali bila kena iron seluar yang tebal yang susah nak hilang kedutannya. Berpeluh-peluh macam jogging 2km la kalau mengiron baju saya dan suami untuk 2-3 hari. Tapi biasanya kerja meng'iron' saya buat setiap hari. Nak pakai esok. hari ni baru iron.
on Tuesday, October 1, 2013
Alhamdulillah. Dalam dok ketaq menunggu 28 September 2013 akhirnya berakhir juga. Aku dijemput oleh Lyna Noh mysuperkids.net untuk jadi presenter program Jom Hebat SP. Macam biasa la. Dalam apa-apa presentation pon, masa praktis cakap macam lain. Tapi yang keluar hari tu lain pulak. Hahaaa.. Padahal notes dah ada kat tangan. Tapi macam biasa la. Words dalam notes nampak berterabur sudah hari tu.
on Monday, September 30, 2013
Aku tau ramai kat luar sana nak berbisnes tapi tatau nak buat bisnes apa. Ada juga dah decide nak buat bisnes online tapi tatau nak jual apa. Dah tau nak jual apa untuk bisnes online tapi tatau nak cari supplier kat mana. Dah dapat supplier tapi tak jumpa supplier yang boleh bagi murah.