Aku suka makan..

on Thursday, August 27, 2009
bulan posa ni banyak sangat bazar ramadhan..
bulan posa ni tmpt makan yg sedia ada kadang2 buat menu special sampingan..
apa yang aku tingin sangat nak makan bila buka posa???

1) laksam
2) nasik kerabu
3) murtabak
4) ayam percik
5) pizza hut
6) western food @ damiral's grill --> tingat masa 1st time buka posa ngan mr hubby masa tgh berchenta dlu... huhuuu..
7) bufet ramadhan @ putra palace --> saja syok2 nk habiskan duit kt ctu..

so.. pizza hut dah settle masa hari kedua posa.. pizza hut tu sentiasa jek available di bulan2 lain kan.. yg aku suka nk try bler dia wat pizza2 baru.. mcm masa bln posa ni dia wat 'citarasa ramadhan'

well... aku rasa list ni akan bertambah lagik.. hikhikk.. =p


0 comments:

Post a Comment