Happy bday to me...

on Saturday, September 26, 2009
poyozz jek tajuk entry kali ni.. muahahaha...
hari ni genap umur aku 27 tahun.. dah 27 kay.. tua hakuuu..!!
nothing special.. duduk2 ajaa..
smlm gler kna basuh satu round ngn hubby.. hubby guna bleach chlorox ngn vanish lagik.. huhuuu..
so i decide to write what do's and and donts... as a reminder.. sah2 la aku x kn reveal kt cni list tu.. =p sigh***
ok33.. cheer up..

update pasal ilham..
still x start solid food kt ilham lagik.. tunggu balik umah sendri senang sket.. dapur sendri.. cara sendri.. tau2 je la kalo dapur org len.. blender org len.. cara org len bg solid food.. so nk ngelak diri sendri tensen dgr org tu ckp cenggini dgr org tu ckp cenggitu baik aku wat hal ni kt umh sendri jek..
ilham da ada fiil baru skrg.. kalo da lama2 nyusu nnti dia akn msukkn ibu jari dia dlm mulut.. 2-in-1 gitu.. nyusu ngn isap jari.. so mama dier ni guna cara reverse psychology lah.. nk isap jari x leh nyusu.. so dgn sendri dia x isap jari... then continue nyusu..

hari ni genap seminggu raya.. thn ni mr hubby pny turn plak ry kt umh parents dia.. ry kedua blk kulim.. ptgnya pi penang.. ry ke3 kt sp plak.. ry ke4 blk umah PIL blk.. smpai ari ni.. ptg ni baru blk perlis.. cuti ry aku mmg fully utilized btol.. cuma smlm ngn ari ni jek tercongok kt umh.. x p mn2... inilah citer ry thn 2009..

0 comments:

Post a Comment