Jundeco Stickers Contest

on Thursday, October 15, 2009
mesti korang penah dengar wall paper.. macam mana plak ngan wall stickers?? jundeco stickers korang pnah dgr?? aku tau pasal ni pon bler mombloggers planet wat contest ni.. tapi aku pnah baca pasal wall stickers aka wall decal ni dalam majalah.. yg ni aku citer dalam entry lain..

quote from mombloggers planet:

Jundeco Stickers are self adhesive wall stickers designed to make your home beautiful in a jiffy. The wall stickers are imported from Korea and comes in many great designs. And, they’re so affordable and great alternative for wallpapers!!

aku x sangka btol wall stickers ni bleh dapat dari jundeco stickers dengan harga yg tersangatlah berpatutan..

hadiah untuk contest ni adalah dari jundeco stickers


1x First PrizeRM100 worth of stickers

1x Second PrizeRM80 worth of stickers

1x Third PrizeRM60 worth of stickers

syarat2 penyertaan tengok SINI..

Jundeco stickers flowers series mempunyai pelbagai pilihan yang sangat 'menangkap' mata aku.. yang paling aku minat siri PS58010 (Opaque)

cantik kan.. juz imagine this beautiful flowers in your guest room.. very eye catching!!! cant take my eyes of it!!! melambung2 la org puji kalo tgk kita tempek benda ni kt ruang tamu.. berkenan sungguh aku!!

bleh jalan2 tengok macam2 design wall stickers kat sini
Jundeco Stickers – http://jundecostickers.blogspot.com

aku tau pasal contest ni dari sini
MomBloggersPlanet – http://mombloggersplanet.com

jom la join contest ni kt sini
Contest Page – http://www.mombloggersplanet.com/1730/jundeco-stickers-contest

pemilihan pemenang adalah berdasarkan lucky draw.. so untuk menambahkan peluang untuk menang kena la buat bnda2 ni
  1. One blog entry with contest banner on sidebar – 1 ticket (compulsory) --> DONE
  2. Follow MomBloggersPlanet using Google Friend Connect – 1 ticket (optional) --> blom lagi.. x reti la caner
  3. Follow MomBloggersPlanet on Twitter – 1 ticket (optional) --> DONE
  4. Subscribe to MomBloggersPlanet Feedburner – 1 ticket (optional) --> DONE
  5. Subscribe to Jundeco Stickers Feedburner – 1 ticket (optional) --> DONE
one more thing.. jgn lupa letak banner contest ni kt sidebar kay..

TARIKH TUTUP: 31st OCT 2009


0 comments:

Post a Comment