Catcheye la pulak..

on Thursday, November 5, 2009
View iklan pon bleh dapat hadiah ker?
Dengan catcheye bleh.
Catcheye ni platform untuk pengiklanan secara online. Catcheye akan bagi reward point yg bleh ditukar dengan duit atau pon hadiah. Macam menarik je kan. Aku pon try la sign up.
For more info about catcheye click here.

p/s: Ada satu event diorang organize on 21st Nov ni kat Penang Time Square. Aku ni berbelas tahun membesar kat Penang tapi Penang Time Square ni aku tatau plak tang mana. Main lawan bantal ko. Fight For A Good Cause. Kira charity event la ni. Visit here for more info about this event.

3 comments:

CatlinaFly said...

salam sue..Rs kat GobokBuruk dah sold out tapi leh kot tny tokey kedainye ade lagi ke tak...

yang ni sy baru jumpe..RS dia rege RM50 je.tapi pattern tak same lah cam yng sy punye, i think this is much cuter :)

http://coochee-coo.blogspot.com/

sue said...

thanx cat for sharing
da tengok.. mmg cute but not sure material yg dia guna. nampak tebal tapi comfy. kalo tebal cepat berpeluh plak baby. su sekarang tengah pakai ssc lp. baby su tak nak duduk lama2 dalam tu. geram jek.

CatlinaFly said...

http://www.mummyhugsshop.blogspot.com/

atau cuba sini: sama jenama dgn sy punya..

http://www.kasihkusayangku.com/index.php?l=product_list&c=6

harga pon same! :)

Post a Comment