HELP ME..!!!!

on Monday, November 2, 2009
Aku sangat memerlukan jasa baik korang sumer untuk vote anak aku dalam CUTE BABY CONTEST anjuran littlewhiz ni.

Senang jek nak vote. Klik badge di bawah


Pastu kat kat sebelah kanan sidebar ada poll untuk korang vote. Klik no 14!!
Jasa baik korang aku ucapkan berbillion timer kasih... muahhh333..!!!
Nampak sangat desperate nak menang kan.. muahahah!!!
Baru satu vote jek dapat. Aku nyer vote ler tu. Sobb33...

4 comments:

unlisted_one said...

adei,..dah vote dah..pandai diaorg ye limitkan ikut IP address. kalau ikut pc lain2, sng sikit, bleh vote 100 kali..hehe...nasib la ade IP address satu lagi, bleh la jgk vote baby sue ni, ip address kat umah dah vote kat jiji.

sue said...

unlisted one:tq dear... appreciate it so much..!!!

ibu ilham said...

ai su...
sudi2 la lawat blog ibu ilham...
nhusi.blogspot.com

ibu ilham said...

nur ilham dah vote mohd ilham...
good luck!
huhuhuhuh

Post a Comment