Cutest Baby Of The Planet 2009

on Monday, January 4, 2010

NAMA: MUHAMMAD ILHAM RAFIF B. MOHD FHAIZAL
DOB: 15 MAC 2009

MBP memerlukan 6 lagi calon baby yg kiut miut, sihat dan segar bugar untuk menjadi peserta dalam pertandingan Cutest Baby of The Planet 2009. Hadiah kencang wehhhh... Actually contest ni adalah kesinambungan dari cutest baby contest yang dianjurkan MBP setiap bulan yang menggunakan pelbagai tema. Setakat ni calon yang confirm jadi peserta untuk Cutest Baby of The Planet 2009 ada 14 orang. Baby2 yang 14 orang ni adalah baby yang menang tempat pertama dn kedua pertandingan yang dibuat setiap bulan tu. Disebabkan pertandingan ni nak cari 6 lagi peserta bagi mencukupkan korum, makanya tiada hadiah untuk yang terpilih. Tapi kan.. yang terpilih untuk jadi peserta dalam contest ni tetap akan dapat hadiah walopon tempat ke berapa pon baby korang dapat dalam Contest Cutest Baby of The Planet 2009. Sebab MBP dah sediakan 20 hadiah!!! Menariksss kan...

Cara nak masuk contest ni senang ajer. Tak de tema. Tak yah tulis bla..bla..blaa.. nak citer pasal tema (which is aku sangat la lemah bnda2 mengarang nih). Syarat2 dia mudah jek. Aku copy paste kat bawah.

Related links

MomBloggersPlanet : http://mombloggersplanet.com

Cutest Baby of The Planet 2009 Contest:

http://www.mombloggersplanet.com/2532/cutest-baby-of-the-planet-2009-nominate-your-baby

Syarat2 penyertaan.
  1. Get the best photo of your baby – ONE picture only!
  2. Insert the photo on TOP of your entry. Mention his/her name and date of birth.
  3. Write about this contest with title Cutest Baby of the Planet 2009
  4. Include a link to this nomination page in your entry
  5. Include a link to MomBloggersPlanet in your entry
  6. Put the Cutest Baby of the Planet 2009 BANNER on your sidebar (where I can clearly see) with LINK to this page
  7. Leave a comment here with link to your blog post (permalink)

Please note that the below link must be included:

Link to MomBloggersPlanet in entry: http://mombloggersplanet.com

Link to this nomination page in entry and banner:

http://www.mombloggersplanet.com/2532/cutest-baby-of-the-planet-2009-nominate-your-baby/

Here is the banner for the sidebar.

2 comments:

harlinda halim said...
This comment has been removed by the author.
harlinda halim said...

Very the COMEYL la baby u nie...sweet tul senyumannye...cair auntie taw! gudluck dear! =)

Post a Comment