Ilhanryan Mother's Day Lucky Draw

on Thursday, May 20, 2010


Another contest to join. Datang angin gler contest. Macam ni la.

Sempena Mother's Day mommy ilhanryan meraikan semua mommies dan bakal mommies melalui Ilhanryan Mother's Day Lucky Draw.




Aivee Emart adalah salah satu online baby shop. antara produk yang korang bleh dapat dari sini adalah:

1) Babies/kid apparel
2) Accessories
3) Educational toys
4) Product untuk mommies pon ader

Banyak gler branded rompers yang chanteq. Murah plak tu. 2 helai rompers bleh dpat less than RM50. Murah kan. Ada DKNY, Baby GAP, Oshkosh dan banyak lagi.

First time aku tau pasal Aivee Emart ni. So, lama jugak la godek website dier. Antara produk yang aku berkenan selain dari romper-romper yang kiut miut....


Diaper bag.
Simple jek. Tapi sweet lah.


Hensemnya kalo ilham pakai jumper ni dengan cap merah!


Ok gak kalo beli gajah ni untuk ilham..

Overall product Aivee Emart yang sangat menangkap tentulah romper. Seingat aku masa ilham baby dulu romper dier 3 helai jek kot. Susah nak jumpa yang berkenan kat luar. Mahal plak tu. Tak lawa mana pon. Rasa macam tak berbaloi nak beli. So next time dah tau kat ner leh beli romper chanteq-chanteq. =)










1 comments:

ryan'sluver said...

salam sue,
tqvm join LD Ryan +optional. gud luck!

Post a Comment