on Wednesday, June 30, 2010
Pagi tadi opis aku buat pertandingan koir antara jabatan. Yepp...aku join jugak. So wutt?? =p Jangan tanya aku apahal nak beradu suara ramai-ramai macam ni. Malas nak citer.

First group yang buat performance.
(Tempat keempat)
CODE:GG


Kalo ada pakaian tercantek aku vote diorang.
Stylish yet elegant.
Namun rezeki hanya tempat kelima.
Faham la aku bila juri komen ini pertandingan koir.
Markah untuk keterampilan 5 jek. Harmony 40 markah!
CODE: T.Fauziah


Chupp!! DEPARTMENT AKU TIDAK MENANG 1ST PRIZE. Tempat ketiga jek dari 5 group yang bertanding. Almost last la tu kan. Muahahaa.. Tapi berada di dalam group underdog (yang baru ditubuhkan sebulan, berlatih 2 jam x 2 minggu jek) membuatkan keterujaan melampau bila menang 3rd prize sekalipon! Bagi chance la aku teruja woiii.. =p

Aku suka berada di kalangan orang yang cool dan low profile tetapi HEBAT! Gebang lebih-lebih tapi kosong kita tak layan kay.. FULL STOP!

The champion!
Giler meremang biler dengar diorang mengalun lagu WARISAN by Sudirman
Congrats guys.


Tempat kedua
CODE: PKD

Tempat ketiga
Geng bas sekolah. Heheee..
Joking guys.. =)

P/S: Aku tengok game slovakia lawan Itali ni. Betol-betol tengok punya. Memang Itali patut kalah. (Jangan marah yer fan Itali. France pon kalah jugak kan. So tak yah kecik hati) To Slovakian: Best kan kalo orang asyik cakap then siap bet lagi team korang akan kalah tengok-tengok menang. Dengan Itali plak tu bukan Afrika Selatan kan. (Macam Orang Slovakia baca blog aku. Ekekeke...)
on Monday, June 21, 2010
Aku dah start keja since last week setelah bercuti lebih seminggu. Tapi hakikatnya badan jek kat tempat keja, hati masih kat tempat lain. Giler malas nak buat pape pon. Dengan slumber seminggu aku tak wat pape kat opis melainkan blogwalking sampai lenguh kaki =p. Nak apdate blog pon malesss!! Ni la parahnya kalo cuti lama-lama. Penyakit MMMMM tu melekat!!

Punca utama penyakit MMM..Aku masih tidak dapat melupakan semua ini...


Pape hal pon posing dulu..


READY TO ROCK!!!!


Kepala merah dalam air aku la tu.
Lepas gian snorkeling


Owhhh.. Sangat syok!


Kegembiraan mak budak dan bapak budak..


Ohh yaa.. Citer banyak-banyak lupa nak bagitau kat mana


Layan sunset
Jom balik.. Ilham tengah tunggu kat hotel..



And this is the most unforgettable moment for anniversary..



on Tuesday, June 1, 2010
30 Mei lepas adalah ulang tahun kedua perkahwinan aku dan hubby. Semoga perkahwinan ini sentiasa dilempahi rezeki dan rahmat dari NYA. Aminnnnnn...

Our second anniversary berlalu macam tu ajer. Blehh ke terlupa????? Giler. Baru 2 tahun kawen bleh terlupa anniversary. Memalukan betol. Macam tahun lepas aku tak suka plan pape pon. Dalam paler jek nak buat itu ini. Tapi one week before the date baru lah terhegeh-hegeh booking itu ini. Yerrr.. i'm kinda las minute person. Hahahaha... =p

Faktor-faktor yang menjadi punca kitorang lupa-Weekend yang sebok dengan bermacam-macam majlis. Orang bertunang lah. Reunion lah. Mak bapak aku singgah rumah melepas rindu dendam nak tengok cucu. Penat tak yah citer la. (alasan..alasan..)

Anyway.. sib baik ada plan baekkk punya untuk mengganti keterlupaan untuk meraikan diri sendri+hubby dengan vacation yang sangat best next week. Dah balik dari vacation nanti baru citer yer.