Memujuk hati yang rindu dendam..

on Monday, June 21, 2010
Aku dah start keja since last week setelah bercuti lebih seminggu. Tapi hakikatnya badan jek kat tempat keja, hati masih kat tempat lain. Giler malas nak buat pape pon. Dengan slumber seminggu aku tak wat pape kat opis melainkan blogwalking sampai lenguh kaki =p. Nak apdate blog pon malesss!! Ni la parahnya kalo cuti lama-lama. Penyakit MMMMM tu melekat!!

Punca utama penyakit MMM..Aku masih tidak dapat melupakan semua ini...


Pape hal pon posing dulu..


READY TO ROCK!!!!


Kepala merah dalam air aku la tu.
Lepas gian snorkeling


Owhhh.. Sangat syok!


Kegembiraan mak budak dan bapak budak..


Ohh yaa.. Citer banyak-banyak lupa nak bagitau kat mana


Layan sunset
Jom balik.. Ilham tengah tunggu kat hotel..



And this is the most unforgettable moment for anniversary..



3 comments:

mama zharfan said...

bestnya :) happy anniversary :)

Nia said...

sobs..sobs..sangat sweet sekali..happy anniversary dear!!!

sue said...

mama zharfan: tq for drop by

nia: alalaaaa... tq dear!

Post a Comment