Tiada special dinner dan prezzie on our 2nd annversary.. Tetapi....

on Tuesday, June 1, 2010
30 Mei lepas adalah ulang tahun kedua perkahwinan aku dan hubby. Semoga perkahwinan ini sentiasa dilempahi rezeki dan rahmat dari NYA. Aminnnnnn...

Our second anniversary berlalu macam tu ajer. Blehh ke terlupa????? Giler. Baru 2 tahun kawen bleh terlupa anniversary. Memalukan betol. Macam tahun lepas aku tak suka plan pape pon. Dalam paler jek nak buat itu ini. Tapi one week before the date baru lah terhegeh-hegeh booking itu ini. Yerrr.. i'm kinda las minute person. Hahahaha... =p

Faktor-faktor yang menjadi punca kitorang lupa-Weekend yang sebok dengan bermacam-macam majlis. Orang bertunang lah. Reunion lah. Mak bapak aku singgah rumah melepas rindu dendam nak tengok cucu. Penat tak yah citer la. (alasan..alasan..)

Anyway.. sib baik ada plan baekkk punya untuk mengganti keterlupaan untuk meraikan diri sendri+hubby dengan vacation yang sangat best next week. Dah balik dari vacation nanti baru citer yer.

3 comments:

Nia said...

takpe lah lupa anniversary, yg penting tak lupa untuk saling mencurah kasih sayang..cewah!

Sumijelly said...

hehehe..sumi pun x der sambut sgt pun..
tp hari tu suami dh buat sinki dapur dan tambah tiles kat belaakng tuk buat tempat basuh baju...
tu kira hadiah gak la..heheheh

Sumijelly.com

Serli Ahzari said...

Great article, thanks for sharing! [ visit the blog ]

Post a Comment