on Monday, October 28, 2013
Hari ni isu panas sket. Para isteri wajib baca sampai habis. Heheee..
Artikel ni aku share dari blog Puan Norhafizah Madzlan atau nick glamernya di arena blogging-Siti Sifir. Sebagai peringatan untuk aku dan para isteri yang lain di luar sana.
on Tuesday, October 1, 2013
Alhamdulillah. Dalam dok ketaq menunggu 28 September 2013 akhirnya berakhir juga. Aku dijemput oleh Lyna Noh mysuperkids.net untuk jadi presenter program Jom Hebat SP. Macam biasa la. Dalam apa-apa presentation pon, masa praktis cakap macam lain. Tapi yang keluar hari tu lain pulak. Hahaaa.. Padahal notes dah ada kat tangan. Tapi macam biasa la. Words dalam notes nampak berterabur sudah hari tu.