Kandungan Balm Tasneem Naturel

on Sunday, January 21, 2018
Sebelum beli apa-apa produk Sue mesti make sure kandungan produk tu dulu. Mesti la nak tau kan apa lah yang dimasukkan dalam produk tu sampaikan berkesan sangat. Sama jugak la kesnya dengan balm Tasneem Naturel ni. Kena ambil tau kandungan balm Tasneem Naturel.



Kenapa penting sangat ambik tau kandungan balm Tasneem ni? Sebab bila kita tau kandungan balm, kita akan lebih faham kenapa balm ni berkesan menyelesaikan masalah-masalah tertentu yang jadi pada anak-anak kita.

Secara asasnya balm Tasneem Naturel berasaskan essential oils yang berkualiti. Essential oils yang digunakan ada MSDS sheet tau. Apa benda MSDS sheet ni. MSDS sheet ni kalau tak de, tak boleh nak daftarkan produk ni dengan KKM tau.

Kandungan Balm Tasneem Naturel


Kandungan Balm CF-Rub


CF Rub ni balm favorite Sue. Alternatif yang sangat bagus untuk anak-anak Sue. Yer la. Memang nak elak sangat diorang makan ubat batuk atau ubat selsema. Lagi-lagi kalau baby kan. Lagi la langsung tak boleh makan ubat batuk atau ubat selsema. Bawah ni kandungan balm CF-Rub.

🍄Lavendar
🍄Lemon
🍄Eucalyptus 
🍄Orange
🍄Tea tree
🍄Frankinsence
🍄Cypress

Inilah tumbuhan Cypress

Kandungan Balm Sleep Time


🍄Lavendar
🍄Cedarwood
🍄Vetiver
🍄Orange
🍄Rose
🍄Rose Geranium 
🍄Frankincense 
🍄Roman Chamomile

Vetiver. Nampak macam daun sup kan.

Kandungan Balm Calm Time


🍄Lavendar
🍄Orange
🍄Mandarin
🍄Frankincense
🍄Geranium
🍄Marjoram 
🍄Bergamot 
🍄Roman Chamomile

Roman Chamomile terdapat di dalam balm Calm Time Tasneem Naturel

Kandungan Balm T-Rub


🍄Ginger
🍄Junipers
🍄Fennel
🍄Lemongrass
🍄Anise
🍄Patchouli
🍄Tangerine
🍄Lavender
🍄Wild-mint

Wild Mint - Salah satu essential oil yang terdapat di dalam Balm TRub Tasneem Naturel.
Balm ni dah tak pakai Peppermint. 


Berminat nak tau dengan lebih lanjut tentang balm Tasneem Naturel? Hubungi Sue sekarang.


0 comments:

Post a Comment